Hieronder vindt u een aantal diensten wat  Jomey Weddings & Events doet. Uiteraard is alles te combineren en als u een eigen idee heeft, kunt u deze doorgeven.

 • Reminders;
  Bij reminders kunt u er voor kiezen om elke week of elke maand een e-mail, whatsapp of social media bericht te krijgen waarin staat wat er deze week/maand moet gebeuren voor de bruiloft of voor het event.

 • Brainstormen;
  Bij brainstormen worden er 1 of meerdere afspraken gemaakt. Jomey Weddings & Events komt bij u langs; samen wordt alles bespreken en waar nodig is wordt gebrainstormd over de mogelijkheden.

 • Online begeleiding;
  Onder Online begeleiding valt een kennismakingsgesprek, daarna zal alles via de telefoon of e-mail worden besproken. 

 • Leveranciers regelen;
  Het verzorgen van 1 of meerdere leveranciers.

 • Styling;
  Het verzorgen voor alle decoratie, ruimtes inrichten, alles in de zelfde stijl doortrekken. (mogelijkheid: inclusief het verzorgen van uitnodigingen, menukaarten, tafelkaartjes, bedankkaartjes, bloemen etc.)

 • Kinderen;
  Jomey Weddings & Events kan er voor zorgen dat er voor alle kinderen in elke leeftijdscategorie iets te doen is op jullie bruiloft of event. 

 • Deelorganisatie;
  Bij een deelorganisatie, wordt een deel van de bruiloft of van het event georganiseerd. Dit kan gaan om een receptie, feestavond, diner, ceremonie etc.

 • Gehele organisatie;
  Bij de gehele organisatie wordt alles geregeld en verzorgd. Door middel van meerdere brainstorm afspraken komen wij er goed achter wat u wil. Daarnaast wordt er niks gedaan zonder jullie akkoord, alles wordt dus eerst besproken met u. Jomey Weddings & Events neemt alles op zich qua organisatie, maar u blijft volledig eigen baas over uw bruiloft of event.

Wilt u weten wat wij voor jullie kunnen betekenen, neem dat gerust contact op. Wij bieden ook een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Ook de offerte is gratis en vrijblijvend.

 

* Jomey Weddings & Events werkt zonder arrangementen, hierboven genoemde opties zijn enkele werkzaamheden.

* Jomey Weddings & Events hanteert een uurtarief van €70,- per uur. Wij vragen geen percentage van het totaal bedrag van uw evenement.